Zoeken naar vandaag date

Uw zoekactie voor vandaag date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Abc 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komend weekend: (ont)spannende date met klassekoppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om vrijdag 17/05 of zaterdag 18/05 met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

Komend weekend: (ont)spannende date met klassekoppel
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijke date in jacuzzi of…
Hoi, hoi, Welk stel wilt eens kennis te maken met een single man om als het wederzijds goed voelt heerlijk te relaxen middels de in mijn tuin vaste jacuzzi. Eventueel beginnen met badkleding aan om vervolgens heerlijk ongegeneerd van elkaars lichamen te genieten. En hoe ver we daar in met elkaar gaan bespreken we uiteraard. Ben een ongebonden 55 plusser, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een net en ook fatsoenlijk openminded stel tussen de 20 & 50 jaar waarbij de dame ook zeker heerlijk volslank mag zijn. En heb ik indien de man bij jullie biseksueel zou zijn ook totaal geen moeite mee als er ook man, man contact is. Misschien dat de dame bij jullie dat extra opwindend vind. Maar kan ook prima puur heteroseksueel en puur vrouw gericht uiteraard. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat jullie zouden kunnen. Met een oprechte groet, John  

Heerlijke date in jacuzzi of…
gisteren
Relaxy 30 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sensuele avond 14mei 45+
Hallo, ik ben 30j en ben voor het werk aan de kust we zijn bezig met verbouwing en doen lange dagen. Graag zou ik deze avond ergens op bezoek komen voor een uitgebreide douche samen met de dame om daar de spanning op te bouwen. Verder kan ik jou of haar of allemaal samen lekker masseren en wat leuke dingen doen (echter ben ik niet opzoek naar sex) juist een zeer geile date als jullie zich niet kunnen houden kijk ik graag toe. Zelf ben ik 1m74 68k normaal gebouw. Beleefd en goed opgevoed . Heb ik interesse gewekt stuur dan een mailtje. Alvast een fijne zonnige dag.  
gisteren
Rene 59 jaar Limburg - Maastricht
erotiek met stijl
Volgende week ben ik een hele week vrij. Ik zoek een heerlijk slank stel van niveau, zeer discreet om samen overdag of s'avonds een heerlijke erotische date mee te hebben waarin zij geheel centraal staat. Geen snelle wip maar wellust en genot. Bij een wederzijdse klik misschien wel op regelmatige basis. Ik ben een grote, slanke man, goed uitziend, prima niveau en milieu. Geen macho of faker. Vanzelfsprekend uitstekend verzorgd, glad geschoren, gesteriliseerd Ik sta open voor ieders fantasieën en ideeën. Alles in onderling overleg en met respect van en voor elkaar. Verplaatsen is voor mij geen probleem. Een leuke en eerlijke en concrete reactie stel ik erg op prijs.  
gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel die vanavond bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die vanavond een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
gisteren
Ron 53 jaar Antwerpen - Turnhout 0499503014
Date,fwb
53,170,79,18 cm gehuwd op zoek naar regelmatige date(s),fwb,lat/sexrelatie.. veel mogelijk,ik verplaats. Ben geen fake,liefst contact via whatsapp wegens discretie  
Bert 46 jaar Limburg - Genk
Massage date, cuckold of trio
Welk koppel is op zoek naar een hogeropgeleide, sportieve grote man en 19cm geschapen? Spontaan,respectvol en met kennis om het vrouwtje op en top langdurig te verwennen. Alles naargelang jullie wensen en fantasies. Massage,cuckolding of trio. Hygiene, respect en discretie gevraagd en gebonden. Voor dit weekend kan ik door de dag verplaatsen op zaterdag, zondag of maandag. Graag reactie met leeftijd en info over jullie, regio en waar jullie lust fantasie naar toe gaat.  
Devotion 41 jaar Limburg - Lommel
Gezocht: leuk (bi)stel voor een mvm date 17 mei
Vrijdag 17 mei overdag in een leuk hotelletje. Ik zoek een leuk (bi)stel voor een spannende mvm date. Ik ben een leuke ondeugende, sociale en rustige (bi)man van 41 jaar oud. Het type guy next door, met brede tandpasta lach en een stoute twinkeling in zijn ogen. Normaal gebouwd, goed verzorgd en lekker geschapen. Openminded en voor veel in. Nieuwsgierig? Laten we dan snel eens kennis maken. Tot vrijdag?  

Gezocht: leuk (bi)stel voor een mvm date 17 mei
Ikke 50 jaar Limburg - Zutendaal
Gehuwde man in open relatie zoekt koppel
Hallo, ik Ben een verzorgde man die zeer gesteld is op hygiene en respect voor elkaar. Ben niet roker/ 1m88 groot / 82 kg / Alles netjes geschoren . Kan verplaatsen en ontvangen. Bij een date en een juiste wederzijdse klik onder ons , bij een glaasje als kennismaking Zou er voor mij veel kunnen zoals; thuisdate / welness date / massage/ jacuzzi/ terrasje/ etentje / ..... Bij interesse of vragen hoor ik het graag van jullie. Groetjes x  

Gehuwde man in open relatie zoekt koppel
Jacuzi date 26 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Jonge man opzoek naar leuk koppel om samen te genieten
Zoals de titel al zegt ben ik opzoek naar een leuk koppel dat samen let mij een gezellige tijd wil beleven. Van elkaar genieten is het belangrijkste  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10